Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Σύντομη ανακοίνωση για τους αγώνες Προσανατολισμού που θα γίνουν στην Αριδαία.
Η Περιβαλλοντική Ομάδα Γυμνασίου Προμάχων, ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας-Αγωγή Περιβάλλοντος και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας διοργανώνουν Πρωτάθλημα Προσανατολισμού στην Αριδαία.
Μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε από 6 μέχρι 106 ετών, αφού
θα υπάρχουν διαφορετικές διαδρομές για κάθε κατηγορία διαγωνιζομένων. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να αγωνιστεί μόνος του ή σε μικρές ομάδες . Μπορούν να λάβουν μέρος και μικρότερα παιδιά, αρκεί να


συνοδεύονται από ενήλικο.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην Αριδαία και την γύρω περιοχή. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011, ο οποίος θα είναι πιλοτικός ( δεν θα βαθμολογηθούν οι διαγωνιζόμενοι). Εκτός αγώνων θα πραγματοποιηθούν δωρεάν μαθήματα προσανατολισμού και παρουσιάσεις για το αγώνισμα. Οι διαγωνιζόμενοι θα ξεκινήσουν όποτε θέλει ο καθένας, από τις 10:00 μέχρι τις 12:00 το πρωί και η αφετηρία θα είναι στην κεντρική πλατεία της Αριδαίας .Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής σε κάθε διαγωνιζόμενο.
Το κόστος συμμετοχής θα είναι 3 Ευρώ για κάθε ανήλικο και 6 Ευρώ για κάθε ενήλικο. Τα έσοδα αν καλύψουν τα έξοδα της διοργάνωσης θα δοθούν στην Περ. Ομ. του Γ/σίου Προμάχων, για να αγοράσει τον εξοπλισμό που κρίνει απαραίτητο( αισθητήρα μαγνητικού πεδίου, κλπ) για να συνεχίσει τις μελέτες που πραγματοποιεί τα τελευταία 6 χρόνια στην Αλμωπία. Το αγώνισμα του Προσανατολισμού είναι ένα αγώνισμα που απαιτεί μεγάλα έξοδα για την διοργάνωσή του, όπως: Έξοδα κατασκευής πρωτότυπων χαρτών, φωτοτυπίες ( χάρτες, βεβαιώσεις συμμετοχής, καρτέλες διαγωνιζομένων, κλπ ), έπαθλα, αγορά απαραιτήτων συσκευών ( ειδικές σημαίες, τρυπητήρια, κλπ), αντικατάσταση συσκευών λόγω έντονης φθοράς, έξοδα επικοινωνίας ( αφίσες, κλπ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου