Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

3ΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ


Το Σάββατο 3 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία ο 3ος επίσημος αγώνας του Πρωταθλήματος Αριδαίας και 6ος του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προσανατολισμού. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 29 φίλοι του αθλήματος και αθλητές από την Αλμωπία. Η ιδιαιτερότητα αυτού του αγώνα ήταν, ότι έγινε κατά την διάρκεια της νύχτας και οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να διαβάσουν τον χάρτη και προσανατολιστούν με την βοήθεια φακού. Ήταν ο πρώτος αγώνας που έγινε ποτέ, στην Ελλάδα, νύχτα .

Για την ιστορία, μετά τον 3ο αγώνα, προηγούνται:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ

ΣΧΟΛΕΙΟ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κορίτσια Γυμνασίου

Καλκαβούρη Μαρία

2ο Γυμνάσιο Αριδαίας

17

Αγόρια Γυμνασίου

Ιωαννίδης Δημήτρης

1ο Γυμνάσιο Αριδαίας

25,5

Κορίτσια Λυκείου

Τραπεζανίδου Μάρθα

ΓΕΛ Εξαπλατάνου

17,5

Αγόρια Λυκείου

Τεκεδόπουλος θεμιστοκλής

ΓΕΛ Εξαπλατάνου

36

Ενήλικες Γυναίκες

Τραπεζανίδου Ελευθερία

Γυμνάσιο Εξαπλατάνου

34

Ενήλικοι Άντρες

Τραπεζανίδης Γιώργος

ΓΕΛ Εξαπλατάνου

32

Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνουν η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Νομού Πέλλας, ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού και η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των αγώνων (καθώς και της ενημέρωσης, των μαθημάτων προσανατολισμού και των προπονήσεων) , έχει αναλάβει η Περιβαλλοντική Ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων της οποίας τα μέλη δεν μπορούν να λάβουν μέρος στο Πρωτάθλημα Αριδαίας.

Σύμφωνα με την επίσημη κατάταξη του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προσανατολισμού, μετά τον 6ο αγώνα, και την απόφαση για την ιδιαίτερη βαθμολογία των μελών της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Προμάχων, οι εξής κάτοικοι του Νομού Πέλλας κατατάσσονται στους 25 πρώτους αθλητές και 25 πρώτες αθλήτριες, που θα οδηγηθούν σε αγώνες PLAY OFF (22-24 Ιουνίου 2012 στην Αριδαία), για να συστήσουν την Εθνική Ομάδα (9 άντρες, 9 γυναίκες) για τους μεγάλους Διεθνείς Αγώνες του 2012-2013.

Γυναίκες: Τραπεζανίδου Ελευθερία ( 1η, Γ/σιο Εξαπλατάνου), Καμενίδου Μαργαρίτα (2η, κάτοικος Αριδαίας), Τραπεζανίδου Μάρθα (4η, ΓΕΛ Εξαπλατάνου), Δημητρά Ιωάννα (6η Γ/σιο Προμάχων), Μήντση Πετρούλα (8η, Γ/σιο Προμάχων), Καραπάνου Αυγή (10η, Γ/σιο Προμάχων), Κάγκα Μαρία (14η, ΓΕΛ Αριδαίας), Κωνσταντινίδου Ευαγγελία (19η, Γ/σιο Προμάχων), Μητσάνη Ευδοξία (19η, Γ/σιο Προμάχων), Βέσκου Μαρία (20η, Γ/σιο Προμάχων), Φάφκα Μαρία ( 20η, Γσιο Προμάχων),.

Άντρες: Τεκεδόπουλος Θεμιστοκλής ( 13ος, ΓΕΛ Εξαπλατάνου), Τραπεζανίδης Γιώργος ( 4ος, ΓΕΛ Εξαπλατάνου),Καραδημητρίου Δημήτρης (10ος, Γ/σιο Προμάχων), Ράκος Ελευθέριος(14ος, 2ο ΕΠΑΛ Αριδαίας), Καγιογλίδης Γιάννης (16ος, 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας), Λιάσης Δημήτρης (16ος, ΓΕΛ Αριδαίας), Ζέφυρος Δημήτρης (18ος, 1ο ΕΠΑΛ Αριδαίας).

Θα υπάρξει, σύντομα, ενημέρωση, για τους επόμενους αγώνες του ΠΠΠ και για τις επιδόσεις και την επίσημη βαθμολογία των αθλητών από τον Νομό Πέλλας.

Πληροφορίες:

Γυμνάσιο Προμάχων 23840-75270

Δημήτρης Καραδημητρίου 6974-778828

Ενημερωθείτε:

asprhpetra.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου