Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΡΟΙ ΤΟΥ 4ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

 4ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
 ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

 ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (2014-2015)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
 Δημοτικού,
Αγόρια Γυμνασίου, Κορίτσια Γυμνασίου,
Αγόρια Λυκείου, Κορίτσια Λυκείου,
Ενήλικοι Άντρες, Ενήλικες Γυναίκες.ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ:
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ, ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ
Τον Γενάρη θα εξεταστεί αν θα γίνουν αυτά τα πρωταθλήματα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 4ΟΥ ΠΠΝΠ
Τα παιδιά του Δημοτικού θα παίρνουν 1 βαθμό σε κάθε τους συμμετοχή, συν 1 βαθμό σε άλλο χωριό από το δικό τους, συν 1 βαθμό αν λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε διαδρομή χωρίς καμία βοήθεια.
Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και οι Ενήλικοι, θα παίρνουν:
ΘΕΣΗ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
20
2η
18
3η
16
4η
14
5η
12
6η
11
7η
10
8η
9
9η
8
10η
7
11η
6
12η
5
13η
4
14η
3
15η
2
16η
1


+5 βαθμούς για κάθε έγκυρη παρουσία αθλητή (άσχετα με το αν διαγωνίστηκε μόνος του ή με άλλον)
ή +3 βαθμό για κάθε χωρίς δόλο ακύρωση.
ΟΡΟΙ 3ΟΥ ΠΠΠ
Ø  Κάθε ομαδική συμμετοχή θα αποτελείται από 3 το πολύ άτομα. Στην περίπτωση συμμετοχής 2 ή 3 ατόμων η βαθμολογία διαιρείται διά 2 ή 3 με προσέγγιση στο πιο κάτω μισό.
Ø  Όποιος συμμετέχει σε μεγαλύτερη διαδρομή αυτόματα προηγείται όλων όσων έχουν πάρει μικρότερη αρκεί να τερματίσει έγκυρος και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο (αν έχει τεθεί).
Ø  Η εκκίνηση για τους αθλητές που έχουν συγγένεια ή ανήκουν στην ίδια ομάδα αν πρόκειται να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή θα δίνεται με μεγάλη χρονική διαφορά (τουλάχιστον 10 min).
Ø  Στους αγώνες που θα γίνουν μετά το Πάσχα η βαθμολογία διπλασιάζεται.
Ø  Για να λάβει κάποιος διάκριση θα πρέπει να έχει λάβει μέρος σε τουλάχιστον 3 αγώνες στο ΠΠΝΠ.
Ø  Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα τελικά αποτελέσματα, προηγείται αυτός που: α) έχει περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες, β) αυτός που έχει πάρει περισσότερους βαθμούς στον τελευταίο αγώνα, στον προτελευταίο, κλπ.
Ø  Για τα πρωταθλήματα Γυμνασίων και Λυκείων, θα βαθμολογείτε η κάθε έγκυρη συμμετοχή ανά φύλο, ανά κατηγορία με 1 βαθμό η τελευταία, 2 η επόμενη, και ούτω καθεξής, και στο τέλος θα αθροίζονται οι 3 καλύτερες βαθμολογίες αγοριών και οι 3 καλύτερες κοριτσιών του κάθε Σχολείου.

Ø  Σαν πρώτος αγώνας του ΠΠΝΠ χαρακτηρίζεται ο αγώνας που έγινε την Κυριακή 3 Αυγούστου στο Καταφύγιο Χορτιάτη. Σαν δεύτερος αγώνας χαρακτηρίζεται ο αγώνας που έγινε την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Αριδαία. Θα πραγματοποιηθούν ακόμα 6 ή 7 αγώνες που θα γίνουν στο νομό Πέλλας, μέχρι τον Μάιο του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου