Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ


ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 23, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού προκηρύσσει αγώνες προσανατολισμού, το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στην Λαυρεωτική. Οι αγώνες εντάσσονται στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προσανατολισμού(ΠΠΠ).

23 Φεβρουαρίου 2013. Ημερήσιος αγώνας προσανατολισμού στο Λαύριο με αφετηρία και τερματισμό στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.
24 Φεβρουαρίου 2013. Ημερήσιος αγώνας προσανατολισμού στην Καμάριζα με αφετηρία και τερματισμό στην θέση ’’Χάος’’.

Πρόσβαση στο Κλειστό Γυμναστήριο: Εάν έρχεστε από την Αθήνα, θα περάσετε το φανάρι στην είσοδο του Λαυρίου, και 200 μέτρα μετά στρίβετε δεξιά, και μετά το 1ο Γυμνάσιο, το Λύκειο και τον χώρο της ΑΚΕΛ, συναντάτε το Κλειστό Γυμναστήριο.
Πρόσβαση στην θέση ’’Χάος’’: Εάν έρχεστε από το Λαύριο στην αρχή της Καμάριζας, στο εκκλησάκι, στρίβετε αριστερά προς τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου (υπάρχουν πινακίδες), μετά από 500 μέτρα , κοντά στο Γήπεδο του χωριού είναι η αφετηρία. Εάν έρχεστε από Ανάβυσσο, στο τέρμα σχεδόν του χωριού στρίβετε δεξιά.
Κόστος συμμετοχής, κάθε αγώνα:

Με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής
Χωρίς δήλωση συμμετοχής
Ανήλικοι σε μικρή διαδρομή
2 Ευρώ
4 Ευρώ
Ενήλικοι σε μικρή διαδρομή
5 Ευρώ
10 Ευρώ
Ανήλικοι σε διαδρομή του ΠΠΠ
6 Ευρώ
12 Ευρώ
Ενήλικοι σε διαδρομή του ΠΠΠ
10 Ευρώ
20 Ευρώ
Τα ποσά που πληρώνουν οι διαγωνιζόμενοι για την συμμετοχή στους αγώνες, μετά την εκκαθάριση που θα γίνει στις 19 Μαίου ( με το τέλος του ΠΠΠ), αν έχουν καλύψει τα έξοδα των αγώνων (σημαίες, τρυπητήρια, ειδικά έντυπα, φωτοτυπίες, χάρτες, ειδικός εξοπλισμός, κλπ),τα έξοδα επικοινωνίας (αφίσες, ενημερωτικά έντυπα, υποστήριξη ιστοσελίδας, κλπ), τα μετάλλια (πέρσι δόθηκαν 61 αληθινά μετάλλια και 3 κύπελλα), τα έξοδα συμμετοχής στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Προσανατολισμού, τα υλικά σχεδίασης αγώνα και χαρτογράφησης κλπ. Θα διατεθούν για υποστήριξη αθλητών και στελεχών σε διεθνείς εκδηλώσεις, για την δημιουργία σεμιναρίου σχεδιαστών και προπονητών με εκπαιδευτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και στην προσπάθεια να δημιουργηθεί Ελληνική Ομοσπονδία για το αγώνισμα.
Διανυκτέρευση: Θα διατεθούν 20 περίπου κλίνες στον ξενώνα του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου, για τις 22,23 και 24 Φεβρουαρίου προς 5 Ευρώ την βραδιά, για αθλητές που θα έρθουν από μακριά. Θα προτιμηθούν όσοι λάβουν μέρος και στους δύο αγώνες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ώρα εκκίνησης αγώνα: Η εκκίνηση θα δίνεται στον κάθε αθλητή ή ομάδα αθλητών που θα αγωνιστούν μαζί, ξεχωριστά . Οι εκκινήσεις θα δίνονται συνεχώς από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 12:00. Αν και το αγώνισμα είναι ατομικό, θα επιτρέψουμε να λάβουν μέρος και μικρές παρέες, στο πλαίσιο της γνωριμίας με το αγώνισμα.
Δηλώσεις συμμετοχής: Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι. Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με την αποστολή SMS στο 6974-778828. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, ηλικία, σύλλογος αν υπάρχει, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.
Διαδρομές: Οι θέσεις των σημείων ελέγχου και οι διαδρομές, θα αποφασιστούν την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου. Θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 διαφορετικές διαδρομές από πολύ εύκολες και μικρές έως τις δύο δύσκολες που θα λάβουν βαθμολογία στο ΠΠΠ. Σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 18 ετών θα επιτραπεί με ευθύνη των γονέων τους.

Αποτελέσματα: Τα αποτέλεσμα θα βγουν με την ευθύνη του σχεδιαστή των αγώνων και του Ε.Σ.Α.Π. και θα ανακοινωθούν μέσω των ιστιοσελίδων, asprhpetra.blogspot.com, www.orienteering.org.gr  και του www.orienteeringingreece.blogspot.gr του συλλόγου.

Διοργανωτές: Διοργανωτές των αγώνων και των υπόλοιπων δράσεων του ΠΠΠ, είναι: Ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού,  η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας,  ο Δήμος Αλμωπίας, ο Α.Π.Σ. ’’ Αγ. Γεώργιος’’ Σωσάνδρας (Νομού Πέλλας), η Περιβαλλοντική                                                         Ομάδα του Γυμνασίου Προμάχων (Νομού Πέλλας), οι αγώνες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής.
 Σχεδιαστής και υπεύθυνος των αγώνων: Καραδημητρίου Δημήτρης (μαθηματικός, σπηλαιολόγος, συντονιστής της Περιβαλλοντικής Ομάδας του Γυμνασίου Προμάχων)                      
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Κωνσταντίνος Κουκουρής (πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Π.)  23920-21755 ή 6979-851001 ή compass7@ath.forthnet.gr
 Δημήτρης Καραδημητρίου  23840-23865 , 22920-22316 , 6974-778828 ή karadimitrioud@gmail.com  ή Γυμνάσιο Προμάχων 23840-75270

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου