Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία η Ημέρα Προσανατολισμού Γυμνασίων – Λυκείων Νομού Πέλλας. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι, 466 έφηβοι μαθητές, γνώρισαν και αγωνίστηκαν στο αγώνισμα του Προσανατολισμού. 
Την Τετάρτη 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία η Ημέρα Προσανατολισμού Γυμνασίων – Λυκείων Νομού Πέλλας. Από τις 9 το πρωί μέχρι τις 1 το μεσημέρι, 466 έφηβοι μαθητές, γνώρισαν και αγωνίστηκαν στο αγώνισμα του Προσανατολισμού. Την δράση διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας, με τη βοήθεια του Δήμου Αλμωπίας, η οποία είχε αναθέσει στο Γυμνάσιο Προμάχων, την οργάνωση της μέρας αυτής. Συμμετείχαν εκτός από το Γ/σιο Προμάχων, το Γ/σιο Εξαπλατάνου, το Γ/σιο Φούστανης, το Γ/σιο Πολυκάρπης, το 1ο Γ/σιο Αριδαίας, το 2ο Γ/σιο Αριδαίας, το ΓΕΛ Εξαπλατάνου, το ΓΕΛ Αριδαίας, το Γ/σιο Σκύδρας, το Γ/σιο Πετριάς, το 1ο ΓΕΛ Έδεσσας, το 2ο ΓΕΛ Έδεσσας, το 3ο Γ/σιο Έδεσσας, το ΓΕΛ Κρύας Βρύσης και το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών.Στην οργάνωση του αγώνα εργάστηκαν 23 παιδιά στην γραμματεία και 18 παιδιά που έκαναν περίπολο (φροντίζοντας για την επιτόπου ενημέρωση των αθλητών και την ασφάλειά τους) με δύο υπεύθυνους καθηγητές από το Γ/σιο Προμάχων. Στον αγώνα υπήρχαν 33 διαφορετικές διαδρομές (28 διαδρομές των 1600 με 1800 μέτρων και 5 λίγο μεγαλύτερες για μεγαλύτερους και εμπειρότερους διαγωνιζομένους). Την ευθύνη και την σχεδίαση του αγώνα είχε ο καθηγητής Δημήτρης Καραδημητρίου.
Επόμενος αγώνας Προσανατολισμού: Σάββατο 29 Μαρτίου, 10 με 12 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία Αριδαίας.
Πληροφορίες: Γυμνάσιο Προμάχων 23840-75270, Καραδημητρίου Δημήτρης 6974-778828.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου