Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2014-2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ 2014-2015

 4Ο  ΠΡΩΤΑΘΛ. ΠΡΟΣΑΝ. ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ (4ΠΠΝΠ)
2Ο ΠΡΩΤΑΘΛ. ΠΡΟΣΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2ΠΠΘ) 

2Ο ΠΡΩΤΑΘΛ. ΠΡΟΣΑΝ. ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ (2ΠΠΛ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
 Δημοτικού,
Αγόρια Γυμνασίου, Κορίτσια Γυμνασίου,
Αγόρια Λυκείου, Κορίτσια Λυκείου,
Ενήλικοι Άντρες, Ενήλικες Γυναίκες


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Τα παιδιά του Δημοτικού θα παίρνουν 1 βαθμό σε κάθε τους συμμετοχή, συν 1 βαθμό σε άλλο χωριό από το δικό τους, συν 1 βαθμό αν λάβουν μέρος σε οποιαδήποτε διαδρομή χωρίς καμία βοήθεια.
Οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και οι Ενήλικοι, θα παίρνουν:
ΘΕΣΗ
ΒΑΘΜΟΙ
1η
20
2η
18
3η
16
4η
14
5η
12
6η
11
7η
10
8η
9
9η
8
10η
7
11η
6
12η
5
13η
4
14η
3
15η
2
16η
1


+5 βαθμούς για κάθε έγκυρη παρουσία αθλητή (άσχετα με το αν διαγωνίστηκε μόνος του ή με άλλον)
ή +3 βαθμό για κάθε χωρίς δόλο ακύρωση.
ΟΡΟΙ 3ΟΥ ΠΠΠ
Ø  Κάθε ομαδική συμμετοχή θα αποτελείται από 3 το πολύ άτομα. Στην περίπτωση συμμετοχής 2 ή 3 ατόμων η βαθμολογία διαιρείται διά 2 ή 3 με προσέγγιση στο πιο κάτω μισό.
Ø  Όποιος συμμετέχει σε μεγαλύτερη διαδρομή αυτόματα προηγείται όλων όσων έχουν πάρει μικρότερη αρκεί να τερματίσει έγκυρος και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο (αν έχει τεθεί).
Ø  Η εκκίνηση για τους αθλητές που έχουν συγγένεια ή ανήκουν στην ίδια ομάδα αν πρόκειται να ακολουθήσουν την ίδια διαδρομή θα δίνεται με μεγάλη χρονική διαφορά (τουλάχιστον 10 min).
Ø  Στους αγώνες που θα γίνουν μετά το Πάσχα η βαθμολογία διπλασιάζεται.
Ø  Για να λάβει κάποιος διάκριση θα πρέπει να έχει λάβει μέρος σε τουλάχιστον 3 αγώνες στο ΠΠΝΠ ή 2 αγώνες στο ΠΠΘ και στο ΠΠΛ.
Ø  Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα τελικά αποτελέσματα, προηγείται αυτός που: α) έχει περισσότερες συμμετοχές σε αγώνες, β) αυτός που έχει πάρει περισσότερους βαθμούς στον τελευταίο αγώνα, στον προτελευταίο, κλπ.
Ø  Σχεδιαστές των αγώνων ορίζονται οι Κουκουρής Κωνσταντίνος και Καραδημητρίου Δημήτρης οι οποίοι όταν αγωνίζονται θα αγωνίζονται εκτός συναγωνισμού.
Οι σχεδιαστές μπορούν να ακυρώσουν ή να αναβάλουν έναν αγώνα μέχρι και τρείς μέρες πριν την διεξαγωγή του αν έχουν δηλωθεί λιγότερα από πέντε άτομα για να συμμετάσχουν ή ακόμα και την στιγμή που διεξάγετε αν συντρέχουν πολύ σημαντικοί λόγοι (πολύ κακός καιρός, σοβαρό ατύχημα, πυρκαγιά, κλπ). Εννοείτε πρέπει να ενημερώσουν έγκαιρα τους συμμετέχοντες,  όταν αυτό είναι εφικτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου