Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 3ο.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑ (19-5-13)
Την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στην Μαρώνεια του Νομού Ροδόπης, έγινε ο τελευταίος αγώνας του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προσανατολισμού (2ΠΠΠ). Μετά το τέλος του αγώνα έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την 
ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑ (19-5-13)
Την Κυριακή 19 Μαΐου 2013 στην Μαρώνεια του Νομού Ροδόπης, έγινε ο τελευταίος αγώνας του 2ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προσανατολισμού (2ΠΠΠ). Μετά το τέλος του αγώνα έγινε συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά την διάρκεια του 2ΠΠΠ,εκτιμήσαμε την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και αποφασίσαμε ότι θα πραγματοποιηθεί και το 3ο ΠΠΠ. Οι αποφάσεις αυτές πάρθηκαν από τους συμμετέχοντες οι οποίοι ήταν και αυτοί που έλαβαν τις πρώτες θέσεις στο 2ΠΠΠ και ταυτόχρονα ήταν από όλες τις περιοχές της Ελλάδας που έχουν κάποιους μικρούς πυρήνες ενδιαφερομένων για το αγώνισμα. Επίσης οι σχεδιαστές των αγώνων, μετέφεραν την συνολική εμπειρία τους από τις δράσεις, αλλά και εντυπώσεις ενδιαφερομένων που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν.
Αποφασίσαμε ότι:
1.   Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2013, θα γίνει στην Έδεσσα η 2η Πανελλήνια Συνάντηση για το αγώνισμα, καθώς και θα δοθούν και τα μετάλλια από το 2ΠΠΠ σε επίσημη τελετή. Την ευθύνη για την συνάντηση θα την έχει η ομάδα της Αλμωπίας. Αν δεν είναι δυνατόν να γίνει η εκδήλωση στην Έδεσσα, εναλλακτική λύση θα είναι η Αριδαία.
2.   Επειδή σαν μεγαλύτερο πρόβλημα (και των αθλητών και των σχεδιαστών) παρουσιάστηκε το κόστος των μετακινήσεων, αποφασίστηκε το 3ΠΠΠ να γίνει με την εξής μορφή: θα πραγματοποιηθούν τρία μικρά τοπικά ανεξάρτητα πρωταθλήματα με έδρες την Θεσσαλονίκη, την Αριδαία και το Λαύριο, και πιθανόν ένα τέταρτο στην Κομοτηνή, από τα οποία ένα πλήθος αθλητών (εφήβων, νεανίδων, αντρών, γυναικών) που θα διακριθούν σ’ αυτά θα συμμετέχουν σε ένα και μόνο τελικό αγώνα. Οι λεπτομέρειες θα συζητηθούν στην Έδεσσα.
3.   Το Πρωτάθλημα Αττικής θα ξεκινήσει την Κυριακή 7 Ιουλίου με αγώνα στην Καμάριζα Λαυρεωτικής (το πιθανώτερο). Μετά το τέλος του αγώνα θα συζητηθούν το πλήρες πρόγραμμα, οι όροι και ότι άλλο χρειαστεί για το Πρωτάθλημα Αττικής.

Στην συζήτηση συμμετείχαν οι εξής:
·        Γκεβρέκης Στάθης (1ος, από Κομοτηνή)
·        Καμενίδου Μαργαρίτα (2η, από Αριδαία)
·        Καραδημητρίου Δημήτρης (6ος, από Λαύριο που ζει στην Αριδαία, σχεδιαστής των διαδρομών)
·        Κοντάκου Δήμητρα (3η, από Αριδαία)
·        Κουκουρής Κωνσταντίνος(3ος, από Θεσσαλονίκη, σχεδιαστής των διαδρομών και πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Αγωνιστικού Προσανατολισμού)
·        Μερτέκης Βασίλης (9ος, από Αθήνα)
·        Τραπεζανίδου Ελευθερία (1η, από Αριδαία)
·        Τριανταφυλλίδης Βασίλης (7ος, από Αθήνα)
·        Τσολάκης Δημήτρης (2ος, από Κομοτηνή)
·        Χορτομάρης Βασίλης (10ος, από Σέρρες)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου