Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ : ΛΑΥΡΙΟ 7-7-13

ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013


Ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού προκηρύσσει αγώνα προσανατολισμού, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στην Λαυρεωτική. Ο αγώνας εντάσσεται στο 1ο Πρωτάθλημα Προσανατολισμού Λαυρεωτικής(ΠΠΛ) και θα αποτελέσει αγώνα πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 
ΑΓΩΝΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

Ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού προκηρύσσει αγώνα προσανατολισμού, την Κυριακή 7 Ιουλίου 2013 στην Λαυρεωτική. Ο αγώνας εντάσσεται στο 1ο Πρωτάθλημα Προσανατολισμού Λαυρεωτικής(ΠΠΛ) και θα αποτελέσει αγώνα πρόκρισης για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
7 Ιουλίου 2013. Ημερήσιος αγώνας προσανατολισμού στην Καμάριζα με αφετηρία και τερματισμό στην θέση ’’Χάος’’. Χαρακτηρίζεται 1ος αγώνας 1ου Πρωταθλήματος Προσανατολισμού Λαυρεωτικής. Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει συζήτηση για να αποφασιστούν οι όροι του 1ΠΠΛ, το πλήρες πρόγραμμα, οι υπεύθυνοι και ότι άλλο χρειαστεί.

Πρόσβαση στην θέση ’’Χάος’’: Εάν έρχεστε από το Λαύριο στην αρχή της Καμάριζας, στο εκκλησάκι, στρίβετε αριστερά προς τον Εθνικό Δρυμό Σουνίου (υπάρχουν πινακίδες), μετά από 500 μέτρα , κοντά στο Γήπεδο του χωριού είναι η αφετηρία. Εάν έρχεστε από Ανάβυσσο, στο τέρμα σχεδόν του χωριού στρίβετε δεξιά.
Κόστος συμμετοχής:

Με έγκαιρη δήλωση συμμετοχής
Χωρίς δήλωση συμμετοχής
Ανήλικοι
3 Ευρώ
7 Ευρώ
Ενήλικοι
7 Ευρώ
15 Ευρώ
Τα ποσά που πληρώνουν οι διαγωνιζόμενοι για την συμμετοχή στους αγώνες, μετά την εκκαθάριση που θα γίνει στο τέλος του ΠΠΛ, αν έχουν καλύψει τα έξοδα των αγώνων (σημαίες, τρυπητήρια, ειδικά έντυπα, φωτοτυπίες, χάρτες, ειδικός εξοπλισμός, κλπ),τα έξοδα επικοινωνίας (αφίσες, ενημερωτικά έντυπα, υποστήριξη ιστοσελίδας, κλπ), τα μετάλλια , τα έξοδα συμμετοχής στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Προσανατολισμού, τα υλικά σχεδίασης αγώνα και χαρτογράφησης κλπ. Θα διατεθούν για υποστήριξη αθλητών και στελεχών σε διεθνείς εκδηλώσεις, για την δημιουργία σεμιναρίου σχεδιαστών και προπονητών με εκπαιδευτές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και στην προσπάθεια να δημιουργηθεί Ελληνική Ομοσπονδία για το αγώνισμα ή όπως αποφασίσουν όσοι βρίσκονται στην συνάντηση.
Ώρα εκκίνησης αγώνα: Η εκκίνηση θα δίνεται στον κάθε αθλητή ή ομάδα αθλητών που θα αγωνιστούν μαζί, ξεχωριστά . Οι εκκινήσεις θα δίνονται συνεχώς από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 12:00. Αν και το αγώνισμα είναι ατομικό, θα επιτρέψουμε να λάβουν μέρος και μικρές παρέες, στο πλαίσιο της γνωριμίας με το αγώνισμα.
Δηλώσεις συμμετοχής: Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι. Για λόγους καλής οργάνωσης του αγώνα, οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων. Η αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής γίνεται με την αποστολή SMS στο 6974-778828. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, ηλικία, τόπος διαμονής, τηλέφωνο.
Διαδρομές: Οι θέσεις των σημείων ελέγχου και οι διαδρομές, θα αποφασιστούν την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Θα υπάρχουν τουλάχιστον 5 διαφορετικές διαδρομές από πολύ εύκολες και μικρές έως αρκετά δύσκολες που θα λάβουν βαθμολογία στο 1ΠΠΛ. Όποιος λάβει μέρος σε μεγαλύτερη διαδρομή από κάποιον άλλο και τερματίσει έγκυρος λαμβάνει καλύτερη θέση από τον άλλο, άρα και μεγαλύτερη βαθμολογία.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή στον αγώνα αθλητών κάτω των 18 ετών θα επιτραπεί με ευθύνη των γονέων τους.

Αποτελέσματα: Τα αποτέλεσμα θα βγουν με την ευθύνη του σχεδιαστή των αγώνων και του Ε.Σ.Α.Π. και θα ανακοινωθούν μέσω των ιστιοσελίδων, asprhpetra.blogspot.com και του www.orienteeringingreece.blogspot.gr του συλλόγου.

Διοργανωτές: Διοργανωτές των αγώνων και των υπόλοιπων δράσεων του 1ΠΠΛ, είναι: Ο Ελληνικός Σύλλογος Αγωνιστικού Προσανατολισμού και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας.
 Σχεδιαστής και υπεύθυνος των αγώνων: Καραδημητρίου Δημήτρης (μαθηματικός, σπηλαιολόγος, )                      
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
 Δημήτρης Καραδημητρίου  23840-23865 , 22920-22316 , 6974-778828 ή karadimitrioud@gmail.com 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου